Μόνο Για λίγες Ημέρες Προσφορά Έκπτωση 50%

Κατασκευή e-shop Multiple Vendor

Αρχική / Portfolio / Κατασκευή e-shop Multiple Vendor

Κατασκευή e-shop Multiple Vendors

Κατασκευή full ajax e-shop multi vendor.

Αποτελεί πλατφόρμα όπου οι επιχειρήσεις μπορούν να καταχωρήσουν τα προϊόντα τους. Όσες επιχειρήσεις δεν έχουν eshop μπορούν να κάνουν το πρώτο τους βήμα στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Όσοι επιχειρηματίες έχουν ήδη eshop καταχωρώντας προϊόντα στο piatsamall κερδίζουν επειδή δημιουργούν νέους τρόπους να τους βρουν οι μηχανές αναζήτησης.

Το Piatsamall χρησιμοποιώντας τεχνικές του ιογενούς (viral) marketing έχει στόχο να “στείλει” πελάτες στο κατάστημα σας.

Το viral marketing χρησιμοποιώντας τα social networks αυξάνει τη διάδοση ενός μηνύματος αλλά και την επιρροή που έχει απέναντι στους αποδέκτες του, παροτρύνοντάς τους να το διαδώσουν. Π.χ. ένας χρήστης κάνει αναζήτηση για έπιπλα γραφείου, μπαίνει στο piatsamall και βλέποντας τα έπιπλα γραφείου αγοράζει ρούχα.

Το piatsamall  διαφημίζει προϊόντα και οδηγούμε τον κάθε χρήστη στο κατάστημα σας ώστε να κάνει την αγορά. Οι αγορές γίνονται μόνο στο δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα ή στην σελίδα σας στο facebook.

Κάθε επιχείρηση παρουσιάζεται ξεχωριστά με το λογότυπο και στοιχεία επικοινωνίας. Η αναζήτηση των προϊόντων και των κατηγοριών γίνεται εύκολα από τον χρήστη.

Εύκολη είναι και η διαχείριση των προϊόντων σας, αφού υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες και αν χρειαστείτε βοήθεια θα σας εξυπηρετήσει ένας από τους συνεργάτες του piatsamall.

Στην αρχική σελίδα προβάλλονται κατηγορίες και προϊόντα καθώς και διαφημίσεις πελατών.

Έργα μας

Σε όλα τα έργα μας χρησιμοποιούμε γνώση που βασίζεται σε γεγονότα και τη μοναδική μας καινοτομίας για να σας βοηθήσουμε να κυριαρχήσετε στον ανταγωνισμό.

Επικοινωνία

Καλέστε μας ή στείλτε μας e-mail

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletters μας 

Copyright © 2021 All rights reserved.

Κατασκευή ιστοσελίδω και e-shop